В света на туризма се налага все по-силно осъзнаването за важността да пътуваме заедно с нашите четириноги приятели. И когато става въпрос за отпуската ни, не искаме да ги оставяме зад врата. Точно затова с гордост представяме нашето уникално място - един хотел, където домашните любимци са пълноправни гости.

Независимо дали сте собственик на един малък кученце, пухкаво коте или папагал, нашият пет-приятелски хотел ще ви приеме с отворени обятия. Всички притежатели на домашни любимци знаят колко трудно може да бъде да намерят подходящо място за настаняване, където да се чувстват комфортно и добре дошли. Но с нас няма повече притеснения и компромиси - ние вярваме, че пълното семейство трябва да пътува заедно.

В нашия хотел сме създали уютна и безопасна среда за домашните любимци. Нашите стаи и апартаменти са дизайнирани с голяма просторност и внимание към детайла, за да създадат удобство както за вас, така и за вашите петнашки. Отделени са специални зони за разходки и игра, където вашите любимци могат да се насладят на свободата и да изразят своята енергия.

В допълнение, нашият хотел предлага разнообразни услуги и удобства, които са специално насочени към домашните любимци. Висококвалифициран персонал се грижи за тяхното добробитие, осигурявайки грижа и внимание по време на престоя ви.