Когато планирате семейна почивка, важно е да намерите място, което отговаря на нуждите и желанията на цялото семейство. Има ли по-добър начин да гарантирате забавление за вашите деца, отколкото да откриете хотел със специално проектирана детска площадка? В нашия уникален хотел залагаме на това да предоставим на вашите деца безгрижна и вълнуваща игрова среда, докато вие се наслаждавате на своето заслужено отдихване.

Нашият хотел е проектиран със семействата в мисълта. Нашата детска площадка е създадена с огромна грижа и внимание към безопасността и забавлението на вашите малчугани. Тя предлага разнообразие от съоръжения и играчки, които ще задоволят дори най-взискателните деца. От катерушки и пързалки до качулки и карусели - имаме всичко, от което вашите деца мечтаят.

Нашата детска площадка е проектирана с оглед на различни възрасти и интереси на децата. Разполагаме със специални зони за малки деца, където те могат да изследват и играят в безопасна обстановка. За по-големите деца предлагаме активни игри и спортни съоръжения, които ще задоволят тяхната нужда от движение и предизвикателства.

Нашите професионални аниматори се грижат за забавлението на децата, предлагайки разнообразни игри и занимания през целия ден. От творчески работилници и лицейски турнири до филмови вечери и детски дискотеки, винаги има нещо интересно и забавно за вашите деца да участват в детската площадка на нашия хотел.